Terassin öljyäminen

Uusi puupinta tuntuu miellyttävän lämpimältä ja pehmeältä paljaan jalan alla. Oikein käsiteltynä se kestää pitkään kunnossa ja on kaunis katsella. Erilaisilla pintakäsittelyratkaisuilla voit suojata puupinnat säätä ja kulutusta vastaan, jolloin pinta pysyy sileänä ja miellyttävän tuntuisena.

Puisen terassin öljyämiseen ja käsittelyyn on monia eri vaihtoehtoja. Puun ja pinnan kestävyyden lisäksi terassin ulkonäölle asetetaan paljon toiveita ja vaatimuksia. Värillisillä puuöljyillä terassin ulkonäköä voi muuttaa nopeasti halutun laiseksi, kun taas hitaammin vaikuttavilla värittömillä käsittelyillä harmaannutetaan pinta upean hopeanharmaaksi.

Terassin öljyämiseen ja laudoitusten käsittelyyn sopivat:

Terassiöljy Osmo Color Anti-Slip

Anti-Slip Terassiöljy

Osmo Color Anti-slip Terassiöljy on väritön ulkokäyttöön tarkoitettu puunkäsittelyaine, joka perustuu nopeasti uusiutuviin kasviraaka-aineisiin. Anti-slip Terassiöljyyn on lisätty liukkautta sisältävä ainesosa, jonka ansiosta terassiöljyllä käsitelty pinta ei ole sateellakaan märkä.

Tutustu
430 Väritön
Osmo Color Suojaava Kuultoöljy

Suojaava Kuultoöljy

Osmo Color Suojaava kuultoöljy on kestävä ja monikäyttöinen puun pintakäsittelyaine. Tuotesarjassa on useita kuultavia valmissävyjä, jotka korostavat puupintaa kauniisti jättäen sen silkinkiiltoiseksi. Suojaava kuultoöljy soveltuu lähes kaikille puupinnoille ulkona. Sitä voi käyttää myös puupinnan sävyttämiseen värittömäen Osmo Color -puuöljyn alla.

Tutustu
700 Mänty
702 Lehtikuusi
703 Mahonki
706 Tammi
707 Pähkinä
708 Tiikki
710 Pinja
712 Eebenpuu
727 Palisanteri
728 Seetri
729 Kuusenvihreä
731 Oregonmänty
732 Vaalea tamm
900 Valkoinen
903 Basaltinharmaa
905 Patina
906 Helmenharmaa
907 Kvartsi
701 Väritön, matta
1140 Akaatti (efekti)
1142 Grafiitti (efekti)
1143 Onyks (efekti)
Organowood Puunsuoja 01. Palo- ja lahosuoja

Organowood Puunsuoja 01

Palo- ja lahosuoja

Organowood Puunsuoja 01 levitetään puupuhtaalle pinnalle parantamaan puun lahon- ja palonvastustuskykyä. Se toimii kuin luonnon omat suojamekanismit pyrkien toistamaan eebenpuusta tuttua luonnonmekanismia, jossa mineraalit fossiloituvat puuhun tehden siitä kovan, vettähylkivän ja hitaasti lahoavan.

Tutustu
Organowood Puunsuoja 02. Lika- ja vesisuoja

Organowood Puunsuoja 02

Voimakkaasti vettähylkivä lika- ja vesisuoja

Organowood Puunsuoja 02 sopii erityisesti puun harmaannuttajan, Puunsuoja 01 -käsitellyn pinnan päälle suojaamaan puupintaa vedeltä ja vesiliukoiselta lialta. Tehokas suoja on saanut innoituksensa lootuksenkukan vettähylkivistä ominaisuuksista. Organowood Puunsuoja 02 sopii käytettäväksi myös yksinään puuöljyn tavoin muun muassa lämpöpuun suojaamiseen.

Tutustu

Terassin öljyäminen antaa puulle hyvän suojan vaihtelevia sääolosuhteita vastaan. Huokoinen ja hengittävä öljypinnoite ei halkeile eikä hilseile, vaan kestää erittäin hyvin sään rasitusta ja UV-säteilyä.