Oil & Wax Remover

Timberex Oil & Wax Remover on ongelmanratkaisija etenkin silloin, kun öljyä tai öljyvahaa on joutunut pinnoille, joita ei voi hioa. Käsittely ei vahingoita puupintaa ja tuotteen vahvuutta on helppoa säätää pinnan vaativuuden mukaan. 

Vaihtoehto hionnalle

Toisinaan asiat eivät suju suunnitellusti ja öljyä tai öljyvahaa saattaa roiskua tai joutua pinnoille, joita ei ollut tarkoitus käsitellä ja joita ei voida hioa. Näin käydessä Timberex Oil & Wax Remover ratkaisee ongelman poistamalla kemiallisesti öljyn ja vahan puupinnalta, metallista tai klinkkeriltä. Sillä voi puhdistaa myös kokonaisia lattiapintoja silloin, kun öljykäsittely ei ole onnistunut, eikä pinnan hionta ole enää mahdollista.

Tuotetta käytetään tiivisteenä tai laimennettuna veteen enintään 50 %. Käsittely ei vaikuta haitallisesti puuhun tai pinnan ulkonäköön uudelleenkäsittelyn jälkeen.

Käyttökohteet: Öljyroiskeiden poisto. Väärin käsiteltyjen puulattioiden puhdistaminen öljystä ja öljyvahasta
Tarvikkeet: Lattialiinoja ja hankauslevy, lattianhoitokone ja laikkoja  
Käsittelykerrat: 1
Kuivumisaika: n. 5–10 minuuttia
Riittävyys: Vaihtelee suuresti pinnan vaativuuden mukaan (noin 7–10 m2 / litra valmista sekoitusta)
Tuotetyyppi: Puhdistusaine
Pakkauskoot: 1 l
VOC: 980 g/l

Siirry Oil & Wax Remover työohjeeseen tai lataa tulostettava PDF sivupalkista. 

Vinkki

Kun käsittely on suoritettu, huuhtele lattia huolellisesti kahdesti vedellä. Lisää tehokkuutta lisäämällä 10 % Timberex Bio-C -pesuainetta ensimmäiseen huuhteluveteen.

ERITYISTÄ

Tämä tuote on erityisesti ammattilaisille ja ammattikäyttöön tarkoitettu. Tutustu huolellisesti kirjallisiin työohjeisiimme, jotka löytyvät näiltä sivuilta. Sarbon Woodwise ei vastaa sellaisista suullisista tai kirjallisista ohjeista, jotka poikkeavat tällä sivulla annetuista tiedoista.