EcoGarden

Värimorsingon mehua sisältävä Osmo Color EcoGarden on helppokäyttöinen pintakäsittelyaine puutarhan ja pihan puurakenteisiin. Hyvin vettä ja auringon uv-säteilyä kestävä pinta on turvallinen käyttää.

EcoGarden tuo väriä puutarhan puurakenteisiin

EcoGarden ei sisällä haitallisia aineita, ja siksi se sopiikin käytettäväksi viljelylaatikoiden ja taimilaatikoiden suojaamiseen, kuten myös muille pihan kevyen kulutuksen puupinnoille. EcoGarden jättää puupinnalle silkinkiiltoisen, puun omaa rakennetta korostavan väripinnan, joka kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita ja auringon UV-säteitä. Valmiina käsitelty pinta on hengittävä ja vettä hylkivä.

Käyttökohteet:

Puupinnat ulkona. EcoGarden sopii erinomaisesti puutarhan hyötykasvien viljelyalustoihin, kasvatuslaatikoihin ja kasvihuoneisiin. Sitä voi käyttää myös pihakalusteiden, pergoloiden, aitojen ja leikkikentän rakenteiden käsittelyyn sekä eläinten suojiin.

Soveltuvuus:

EcoGarden sopii käytettäväksi sekä hiotuille että hienosahatuille ja sahatuille puupuhtaille havupuupinnoille. Sitä voi käyttää myös kuivan painekyllästetyn puun käsittelyyn sekä lämpöpuupinnoille.

Käsittelykerrat:

2 käsittelykertaa uudelle puupinnalle

Kiiltoaste:

Silkinkiiltoinen

Riittävyys:

1 litra riittää noin 16 m2:n käsittelyyn uutta sileää höyläpintaa. Vanhalla, sahatulla, hienosahatulla tai muuten karkealla pinnalla kulutus on suurempaa.

Pakkauskoot:

0,75 litraa ja 2,5 litraa

Työvälineeksi sopii:

Keinokuitusivellin tai tela. Puupinnat voi myös ruiskuttaa tai puukappaleet voi käsitellä upottamalla.

Sävyt

Käsittely kuusella

EcoGarden 7400 Oliivi
7400 Oliivi
EcoGarden 7400 Hiili
7470 Hiili
EcoGarden 7600 Kastanja
7600 Kastanja