Öljyvaha

Sisäkäyttöön tarkoitetut Osmo Color Öljyvahat perustuvat nopeasti uusiutuviin kasviraaka-aineisiin, jotka imeytyvät puun pintaan säilyttäen puun luonnollisen lämmön ja tunnun. Öljyvahattu pinta kestää hyvin normaalia kulutusta ja sen ylläpito ja hoito on yksinkertaista.

Miellyttävän tuntuinen ja kestävä suoja

Korkean kuiva-ainepitoisuuden ansiosta Öljyvaha on riittoisaa ja siksi taloudellista käyttää. Kaksi levityskerrosta yleensä riittää suojaaman puupinnan kauniin kestäväksi.
Öljyvahattu pinta ei halkeile eikä hilseile. Joustava ja huokoinen pinnoite mukautuu hyvin huonetilan lämpötilan ja kosteuden vaihteluihin sallien puun hengittää ja kosteuden tasapainottua.
Öljyvaha tuoteryhmän tuotteet täyttävät normin 71.3, Lelujen turvallisuus.

Öljyvahan edut

  • Kestää kulutusta ja erilaisia nesteitä
  • Säilyttää puun tunnun ja lämmön
  • Turvallinen pinta joka hengittää
  • Helppo ylläpitää ja puhdistaa
  • Pinnan osittainen korjaaminen on mahdollista
  • Riittoisaa ja siksi edullista
Öljyvaha 3032

Osmo Color Öljyvaha

Osmo Color Öljyvaha on luonnollinen vaihtoehto asuintilojen puulattiapintojen suojaamiseen. Se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi kaikille eurooppalaisista puulajeista valmistetuille lauta- ja parkettilattioille, kuten myös puuhuonekalujen käsittelyyn.

Tutustu
3032 Väritön silkinhimmeä
3062 Väritön matta
3032 Väritön silkinhimmeä
3062 Väritön matta
Osmo Color Värillinen Öljyvaha

Värillinen Öljyvaha

Osmo Color Värillinen öljyvaha on kevyesti sävytetty, kestävän suojan antava pintakäsittelyaine puulattioille, puuportaille ja huonekaluihin. Öljyvahattu pinta kestää hyvin kulutusta, hankausta, kosteutta ja likaa.

Tutustu
3040 Kuultava valkoinen
3041 Valkotammi
3067 Kuulas harmaa
3071 Vaalea tammi
3072 Punatammi
3073 Tumma tammi
3074 Harmaa
3075 Ruskeanmusta
3040 Kuultava valkoinen
3041 Valkotammi
3067 Kuulas harmaa tammella
3071 Vaalea tammi
3072 Punatammi
3074 Harmaa
3073 Tumma tammi
3075 Ruskeanmusta
Osmo Color TopOil työtasoöljy

TopOil

Keittiön puutason öljyäminen nesteitä ja kulutusta kestäväksi onnistuu Osmo Color TopOil -erikoisöljyvahalla. Väritön tai kevyesti sävytetty TopOil perustuu luonnon kasviraaka-aineisiin, jotka antavat puulle turvallisen suojan.

Tutustu
3058 Väritön
valkoinen topoil
Terra TopOil
Gafiitti TopOil
3061 Akaasia (x2)
3068 Valkotammi, matta
3058 Väritön, matta
Valkoinen top oil
Ruskea top oil
Harmaa top oil
punaruskea top oil
luonnollisen sävyinen puu
Osmo Color Öljyvaha 1101

Öljyvaha 1101

Tummat trooppiset kovapuupinnat ovat tiheäsyisiä ja rasvaisia, minkä vuoksi ne vaativat erityisiä pintakäsittelyratkaisuja. Osmo Color Öljyvaha 1101 on erityisesti näille puulajeille kehitetty puun pintakäsittelyaine, joka imeytyy hyvin kovapuupintoihin.

Tutustu
1101 Väritön, kirkas

Osmo Color -tuotteet sopivat erinomaisesti puun pintakäsittelyyn. Ne sisältävät paljon öljyjä ja pigmenttejä, joten ne ovat erittäin riittoisia. Yhdestä kahteen käsittelykertaa riittää suojaamaan puuta ja viimeistelemään sen kauniin kestäväksi.