Öljyvaha 1101

Tummat trooppiset kovapuupinnat ovat tiheäsyisiä ja rasvaisia, minkä vuoksi ne vaativat erityisiä pintakäsittelyratkaisuja. Osmo Color Öljyvaha 1101 on erityisesti näille puulajeille kehitetty puun pintakäsittelyaine, joka imeytyy hyvin kovapuupintoihin.

Öljyvaha 1101 Korostaa pinnan luonnollista kauneutta

Ohut, kovapuille tarkoitettu öljyvahaseos antaa puupinnalle kevyen silkinkiiltoisen suojan. Koostumuksensa johdosta sitä voi käyttää erinomaisesti myös kovalle neste- tai käyttörasitukselle joutuvan puupinnan pohjustamiseen esimerkiksi Osmo Color TopOil- erikoisöljyvahan tai Osmo Color Öljyvahan alla.
Öljyvaha 1101 -tuotteella käsitelty pinta on kuivuttuaan turvallinen ihmisille, eläimille ja kasveille. Tuote täyttää normin EN 71-3 (Lelujen turvallisuus) vaatimukset.

Käyttökohteet:

Kaikki kovapuusta valmistetut tai pohjustusta vaativat puupinnat lämpimissä ja kylmissä sisätiloissa. Puulattioiden ja työtasojen öljyämiseen, sekä huonekalupintojen käsittelyyn. Tuotetta voi käyttää myös kylpy- ja pesuhuoneissa, ei kuitenkaan saunan löylyhuoneessa.

Soveltuvuus:

Öljyvaha 1101 sopii käytettäväksi sekä trooppisille kovapuupinnoille että eurooppalaisista puulajeista valmistetuille puupuhtaille pinnoille.

Suositeltu: mahonki, brasilialainen pähkinäpuu, jatoba, wenge, iroko, IPE
Mahdollinen (mm. pohjustukseen): mänty, kuusi, lehtikuusi, tammi, koivu, pyökki, saarni, vaahtera, jalava, leppä, kirsikkapuu, oliivipuu, amerikkalainen pähkinäpuu, akaasia, eukalyptus, tiikki, Australian jarrah, tiikeripuu, bambu, korkki, hiottu OSB

Käsittelykerrat:

Levitetään kertaalleen. Kaksinkertainen levitys vain kevyen kulutuksen kovapuupinnoille (katso työohje).

Kiiltoaste:

Silkinkiiltävä

Riittävyys:

1 litra riittää 16–24 m2:n kertakäsittelyyn uutta sileää puupintaa. Puulaji vaikuttaa aineen menekkiin.

Pakkauskoot:

0,75 litraa; 2,5 litraa ja 10 litraa

Työvälineeksi sopii:

Osmo-siveltimet, Osmo-mikrokuiturullat, Osmo-puuvahausliina


Siirry Öljyvaha 1101 työohjeeseen tai lataa tulostettava PDF sivupalkista.