VÄRILLINEN ÖLJYVAHA EFEKTI

Osmo Color Värillinen öljyvaha tuotesarjaan kuuluu kulta-efektisävy, joilla puupintaan saadaan tuotua eloa ja ilmettä. Efektisävy on parhaimmillaan tummalla tai tummaksi sävytetyllä puupinnalla. 

VÄRILLINEN ÖLJYVAHA EFEKTISÄVYLLÄ SÄIHKETTÄ PUULLE

Efektikäsittely korostaa puun omaa syykuviointia. Hillitysti kiiltävä efektisävy näyttää parhaimmalta, kun se levitetään tummaksi sävytetylle puupinnalle ja hierretään siihen niin, että puun luonnollinen syykuviointi korostuu. Osmo Color Öljyvahan sideainepohjaan tehty efektisävy antaa kestävän pinnan puulle. Valmis pinta hylkii vettä ja kestää hyvin myös värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, maitoa, kahvia, olutta ja viiniä.

Käyttökohteet:

Tummien tai tummaksi sävytettyjen puupintojen korostamiseen sekä lämpimissä että kylmissä sisätiloissa. Efektisävy sopii puulattioiden, kalusteiden ja huonekalujen sekä listojen käsittelyyn. 

Soveltuvuus:

Tuote sopii käytettäväksi uusille, hiotuille tai höylätyille puupinnoille. Se on parhaimmillaan tummalla Osmo Color Öljypetsillä sävytetyllä, voimakassyykuvioisella puulajilla, kuten tammella tai saarnella.

Käsittelykerrat:

Levitetään kertaalleen ohuelti.

Kiiltoaste: Silkinhimmeä
Riittävyys: 1 litra riittää noin 30 m2:n kertakäsittelyyn käsittelyyn sileää pintaa.’
Pakkauskoot: 0,375 litraa; 0,75 litraa ja 2,5 litraa
Työvälineeksisopii: Osmo-lattiasivellin, Osmo-mikrokuiturulla tai Osmo-sivellin. Suuret sileät ja tiiviit pinnat voi käsitellä myös teräslastalla. Viimeistely suositellaan tehtäväksi lattianhoitokoneella ja valkoisella laikalla.

 

Sävyt

Efektisävy värjätyllä tammella

3092 Kulta (tumma pohjakäs.)
3092 Kulta