Puunhoitotuotteet

Jotta Osmo Color -tuotteilla käsitellyt pinnat pysyisivät puhtaina ja helppohoitoisina, on niiden ylläpitoon uhrattava hieman aikaa. 

Oikein valituilla hoitotuotteilla ja hyvälaatuisilla työvälineillä osmotun pinnan huolto on vaivatonta. Pinnan säännöllinen puhdistus ja pienet hoitotoimenpiteet suojaavat pintaa ja vähentävät uudelleenkäsittelyn tarvetta. Näin voit nauttia sileistä ja miellyttävän tuntuisista puupinnoista pitkään.

Puunhoitotuotteiden edut

  • Suunniteltu erityisesti osmottujen pintojen ylläpitoon
  • Turvallisia ja yksinkertaisia käyttää
  • Säännöllisesti käytettynä pidentävät huoltokäsittelyn väliä
  • Riittoisia ja siksi edullisia
Osmocolor Wisch-Fix Öljysaippua

Öljysaippua

Öljysaippua on tehokas pesuainetiiviste, jonka puhdistusteho perustuu kasvisaippuoihin. Öljysaippua ei vahingoita osmottua pintaa, vaan jättää pinnalle kevyen hoitavan suojan.

Tutustu
Terassin pesuaine - Osmo Color Terassipesu

Terassipesu

Ympäristölle haitaton pesuainetiiviste suojaa puuta kuivumiselta pesun aikana. Käyttöliuoksen vahvuutta lisäämällä sitkeämmätkin liat ja sammaleet saa pestyä turvallisesti pois sekä puupuhtailta että öljytyiltä ulkopinnoilta. 

Tutustu
Osmocolor Hoitoöljy

Hoitoöljy

Öljyttyjen puulattioiden ja kalustepintojen ajoittaiseen huoltokäsittelyyn sopiva Hoitoöljy kuivuu nopeasti ja riittää erittäin pitkälle.
Hoitoöljyämien parantaa pinnan kosteuden- ja kulutuksenkestävyyttä pinnoilla, jotka ovat jo jonkin verran kuluneet, mutta eivät kuitenkaan liian pahoin.

Tutustu
Väritön matta hoitoöljy
Väritön hoitoöljy
Liukkautta vähentävä hoitoöljy
hoitoöljy valkoiselle pinnalle
Hoito- ja puhdistusvaha Osmo Color

Hoito- ja puhdistusvaha

Vaikeasti poistettavien tahrojen, kuten musteen, poisto vaatii normaalia saippuapesua tehokkaampia puhdistusratkaisuja. Osmo Color Hoito- ja Puhdistusvaha yhdessä punaisen hankauslevyn kanssa poistaa vaikeimmatkin tahrat öljyvahapinnalta.

Tutustu
Hoitovaha Osmo Color

Hoitovaha

Hyväkuntoinenkin lattia voi joskus menettää kiiltonsa. Hoitovahaus Osmo Color Hoitovahalla kirkastaa ja puhdistaa muutoin hyväkuntoista öljyvahattua pintaa korjaten samalla öljyvahapinnassa olevia kevyitä pintanaarmuja. 

Tutustu