Puunsuoja

Osmo Color -puunsuojat ovat erityisiä puun pohjustukseen tai pintakäsittelyyn tarkoitettuja käsittelyaineita.

Ulkokäyttöön tarkoitetut puunsuoja-aineet ovat ohuita ja hyvin puuhun imeytyviä, värittömiä tuotteita, joiden levitys on helppoa. Sisäkäyttöön tarkoitetulla havupuulipeällä taas saadaan puupinnalle suojaa auringon kellastavaa vaikutusta vastaan.

Puunsuoja-tuotteiden edut

  • Imeytyvät puuhun jättäen pinnan huokoiseksi
  • Säilyttävät puun tunnun
  • Helppoja levittää ja käyttää
Organowood 01 Puun harmaannuttaja

Organowood Puunsuoja 01.

Organowood Puunsuoja 01 lisää puun kestävyyttä ulkona. Se toimii kuin luonnon omat suojamekanismit pyrkien toistamaan eebenpuusta tuttua luonnonmekanismia, jossa mineraalit fossiloituvat puuhun tehden siitä kovan, vettähylkivän ja hitaasti lahoavan.

Tutustu
Organowood Puunsuoja 02. Lika- ja vesisuoja

Organowood Puunsuoja 02.

Organowood Puunsuoja 02 sopii erityisesti puun harmaannuttajan, Puunsuoja 01 -käsitellyn pinnan päälle suojaamaan puupintaa vedeltä ja vesiliukoiselta lialta. Tehokas suoja on saanut innoituksensa lootuksenkukan vettähylkivistä ominaisuuksista. Organowood Puunsuoja 02 sopii käytettäväksi myös yksinään puuöljyn tavoin muun muassa lämpöpuun suojaamiseen.

Tutustu
WR Puunsuojapohjuste

WR-puunsuojapohjuste

Osmo Color WR Aqua -puunsuojapohjuste antaa puulle suojaa erityisesti lahoa ja hometta vastaan. WR-pohjuste on helppoa levittää, ja se imeytyy hyvin käsittelemättömään puuhun.

Tutustu