Organowood Puunsuoja 02.

Organowood Puunsuoja 02 sopii erityisesti puun harmaannuttajan, Puunsuoja 01 -käsitellyn pinnan päälle suojaamaan puupintaa vedeltä ja vesiliukoiselta lialta. Tehokas suoja on saanut innoituksensa lootuksenkukan vettähylkivistä ominaisuuksista. Organowood Puunsuoja 02 sopii käytettäväksi myös yksinään puuöljyn tavoin muun muassa lämpöpuun suojaamiseen.

Organowood Puunsuoja 02 saa kesän sadepisarat vierähtämään pois puun pinnalta

Vesipohjainen Organowood Puunsuoja 02 koostuu orgaanisista piin polymeereistä sekä luonnon kasviyhdisteistä. Siihen ei ole lisätty raskasmetalleja tai biosidejä. Tuotteen sisältämät piin polymeerit kiinnittyvät puun kuituihin ja muodostavat kuivuessaan erittäin vettähylkivän pinnan, jolloin kosteus, vesi tai vesiohenteinen lika ei pysty tunkeutumaan puuhun. Vettähylkivä pinta ehkäisee kasvustoja, vähentää puun kosteuselämistä sekä pinnan halkeilua.
Väritön neste ei muuta puun väriä merkittävästi, mutta antaa puulle ajan kanssa kauniin vaaleanharmaan sävyn.

Tuote on hyväksytty käytettäväksi Joutsenmerkittyihin taloihin.

Käyttökohteet:

Puupinnoille ulkona: terassilaudoitusten, aitojen, puutarhakalusteiden ja ulkovuorilaudoitusten käsittelyyn. Suositellaan käytettäväksi myös Organowood®-puutavaran käsittelyyn ja huoltokäsittelyyn.

Soveltuvuus:

Organowood Puunsuoja 02 sopii käytettäväksi uusille, huokoisille havupuupinnoille, kuten männylle, kuuselle ja lehtikuuselle. Voidaan käyttää myös painekyllästetylle puulle sekä lämpöpuulle. Emme suosittele tuotetta koville puulajeille, kovapuille tai muille vastaaville, heikosti imukykyisille puupinnoille.

Käsittelykerrat:

Yksi levityskerta Organowood Puunsuoja 01 -tuotteella käsitellylle pinnalle. Kaksi käsittelykertaa käytettäessä tuotetta yksinään.

Riittävyys:

1 litra riittää 8–10 m2:n käsittelyyn uutta sileää puupintaa.
Huom. Aineen menekki on huomattavasti runsaampaa, kun käsitellään vanhaa, kuivaa ja/tai sahattua puuta.

Pakkauskoot:

1 litra, 5 litraa ja 10 litraa

Työvälineeksi sopii:

Keinokuituinen sivellin tai tela

Siirry Puunsuoja 02:n työohjeeseen tai lataa tulostettava PDF sivupalkista.
Siirry Puupesu 03:n työohjeeseen tai lataa tulostettava PDF sivupalkista.

 

Puhdista puupinnat Organowood Puupesulla.

Organowood Puupesu 03 on hyvä ja turvallinen, saippuapohjainen puhdistusaine sekä terassilaudoitusten että puutarhakalusteiden pesuun ulkona. Lisätietoja tuotteesta löydät työohjeesta.

Vinkki

Käytä tuotetta yhdessä Organowood Puunsuoja 01:n kanssa, jolloin saat täydellisen suojakäsittelyn puupinnoillesi. Kaksivaiheinen käsittely lisää puun elinikää, torjuu kosteusvahinkoja ja pintakasvustoja sekä pitää pinnan kunnossa ja siistinä pitkään.