WR-puunsuojapohjuste

Osmo Color WR Aqua -puunsuojapohjuste antaa puulle suojaa erityisesti lahoa ja hometta vastaan. WR-pohjuste on helppoa levittää, ja se imeytyy hyvin käsittelemättömään puuhun.

WR-puunsuojapohjuste suojaa puuta laholta pintakäsittelyn alla

Puun pohjustaminen vesiohenteisella WR-pohjusteella lisää puupinnan lahonvastustusta ja vähentää puun kosteuselämistä. Erityisesti ulkovuorilaudoitusten, hirsipintojen, ulko-ovien sekä muiden ulkona olevien puupintojen käsittelyyn tarkoitettu WR-puunsuojapohjuste ei anna puulle pintasuojaa, vaan puupinnat on pintakäsiteltävä pohjustamisen jälkeen käyttötarkoitukseen sopivalla Osmo Color -tuotteella. Väritön pohjustusaine ei muuta puun sävyä. 

Käyttökohteet:

Maanpinnan yläpuolisien puupintojen ja puurakenteiden suojaamiseen ulkona: ikkunanpuitteisiin, oviin, ulkoverhouslaudoituksiin, puutarhakalusteisiin sekä muihin vastaaviin puupintoihin. Tuotetta ei voi käyttää asuintiloissa eikä asuttavissa tiloissa.

Soveltuvuus:

WR-puunsuojapohjuste soveltuu käytettäväksi tavanomaisen rakennuspuutavaran pohjustukseen. 

Käsittelykerrat:

Yksi käsittelykerta. Pohjuste ei yksinään riitä vaan puu on pohjustamisen jälkeen pintakäsiteltävä tarkoitukseen sopivalla tuotteella.

Riittävyys: 

160–200 ml/m2

Pakkauskoot: 

0,75 litraa ja 2,5 litraa

Työvälineeksi sopii: 

Osmo-sivellin, keinokuitusivellin

Siirry WR-puunsuojapohjusteen työohjeeseen tai lataa tulostettava PDF sivupalkista.
 

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina etiketti ja tuotetiedot ennen käyttöä.