Anti-Slip Terassiöljy

Osmo Color Anti-slip Terassiöljy on väritön ulkokäyttöön tarkoitettu puunkäsittelyaine, joka perustuu nopeasti uusiutuviin kasviraaka-aineisiin. Siihen on lisätty liukkautta ehkäisevä ainesosa, jonka ansiosta terassiöljyllä käsitelty pinta ei ole sateellakaan liukas.

Anti-slip Terassiöljy vähentää puupintojen liukkautta

Terassin ja laiturin sekä ulkoportaiden öljyämiseen tarkoitettu terassiöljy on pahaimmillaan käytettynä yhdessä värillisen Osmo Color Suojaavan kuultoöljyn kanssa.Terassiöljyllä käsitelty pinta tuntuu miellyttävältä paljaan jalan alla, eikä oikein käsiteltynä halkeile tai lohkeile.

Käyttökohteet:

Puuportaat ja -terassit ulkona

Soveltuvuus:

Tuote sopii käytettäväksi sekä uusille puupinnoille että aikaisemmin öljykäsitellyille huokoisille puupinnoille. Myös lämpökäsitellyn puun sekä kuivan painekyllästetyn puun pintakäsittelyyn. Emme suosittele tuotetta trooppisille kovapuupinnoille.

Käsittelykerrat:

1 käsittelykerta. Levitetään kertaalleen ohuelti Suojaavalla Kuultoöljyllä sävytetylle puupinnalle.

Kiiltoaste:

Silkinhimmeä

Riittävyys:

1 litra riittää noin 25 m2:n kertakäsittelyyn uutta sileää pintaa.

Pakkauskoot:

0,75 litraa ja 2,5 litraa

Työvälineeksi sopii:

Osmo-sivellin, Osmo-terassisivellin, Osmo-mikrokuiturulla

Huomaa! Anti-slip Terassiöljy ei sisällä erityistä uv-suojaa, eikä siksi riitä yksinään suojaamaan puuta auringon aiheuttamalta värinmuutokselta. Tuotteeseen on lisätty pintasuoja-aineita pinnan suojaamiseksi leviltä ja homepilkuilta. 


Siirry Anti-Slip Terassiöljyn työohjeeseen tai lataa tulostettava PDF sivupalkista.

Katso myös vinkkimme: terassin keväthuolto ja terassin öljyäminen