Inne

Osmo Color Inne -sisustusvaha sopii sekä uusien että vanhojen, jo tummuneiden puupintojen vaalentamiseen – sillä voi käsitellä sisätilojen seinien ja kattojen puupaneloinnit, sekä listat ja väliovet.  Se sopii myös kuultavalla valkoisella puuvahalla käsiteltyjen, vanhojen pintojen uudelleen maalaamiseen ja huoltokäsittelyyn.

Inne-sisustusvahaLLA puupinnat puhtaan valkoisiksi

Inne-sisustusvahaa on helppo levittää ilman valumia pehmeällä keinokuitusiveltimellä tai telalla. Inne on nopeasti kuivuva, turvallinen ja lähes hajuton pintatuote.  Silkinkiiltoinen pinta kestää pyyhkimistä, eikä se halkeile tai hilseile. Erityisesti peittävä Inne-sisustusvaha sopii myös jo tummuneiden puupintojen, kuten myös kuultavilla vaaleilla puuvahoilla käsiteltyjen puupintojen uudelleenkäsittelyyn.
Kuivuttuaan Inne-sisustusvahalla käsitelty pinta on vaaratonta ihmisille, eläimille ja kasveille.

Käyttökohteet:

Sisätiloissa olevien seinien ja kattojen puuverhouksiin ja paneelipinnoille. Inne-sisustusvahaa voi käyttää myös listojen ja väliovien viimeistelyyn.

Soveltuvuus:

Inne sopii käytettäväksi sekä uusille että vanhoille puupinnoille. Sitä voidaan käyttää myös aiemmin puu- tai öljyvahattujen pintojen uudelleenkäsittelyyn. Emme suosittele tuotetta käytettäväksi trooppiselle kovapuupinnoille.

Käsittelykerrat:

Kaksi käsittelykertaa.  Uusintakäsittely: 1 käsittelykerta vanhalle puhdistetulle pinnalle.

Kiiltoaste:

Silkinkiiltävä

Riittävyys:

1 litra riittää noin 16 m2:n kertakäsittelyyn uutta sileää puupintaa.

Pakkauskoot:

0,75 litraa ja 2,5 litraa

Siirry Innen työohjeeseen tai lataa tulostettava PDF sivupalkista. 

Sävyt

Käsittely kuusella

7393 Valkoinen, läpikuultava
7393 Valkoinen, läpik.
7394 Valkoinen, peittävä
7394 Valkoinen, peitt.