Tuotteet ammattilaisille

Osmo Color -tuotesarjasta löytyy tuotteita myös ammattilaisten tarpeisiin ja käyttöön.  Nämä erityisesti ammattikäyttöön tarkoitetut puun pintakäsittelyaineet ovat korkealaatuisia ja helppoja levittää oikeanlaisilla työvälineillä ja -menetelmillä.
Ylläpidon vaivattomuus ja uusintakäsittelyn helppous ovat myös asioita, joihin olemme kiinnittäneet yhä enemmän huomiota, samalla kun tuotteisiin ja turvallisuuteen kohdistuvia vaatimuksia on tiukennettu.

Olemme huomioineet ammattituotteiden tuotekehityksessä ympäristö- ja terveysnäkökohdat siinä määrin kuin se teknisesti on mahdollista, tinkimättä kuitenkaan käsittelyn pinnan kestävyydestä ja turvallisuudesta tai työnteon tehokkuudesta.

Mikäli etsit ratkaisuja teollisuuden tarpeisiin, ole yhteydessä tuotepäällikköömme Jouni Tähtiseen, puh. 040 4511 082.

Tällä sivulla esittelemme tuotteita, jotka ovat vain ammattilaisille ja ammattikäyttöön tarkoitettuja puun pintakäsittelyaineita. Tuotteiden käyttö vaatii ammattitaitoa, kokemusta sekä työturvallisuusasioiden asiantuntemusta. Tutustu huolellisesti kirjallisiin työohjeisiimme, jotka löytyvät päivitettyinä näiltä sivuilta. Sarbon Woodwise Oy ei vastaa sellaisista suullisista tai kirjallisista ohjeista, jotka poikkeavat tällä sivulla annetuista tiedoista.

Osmo Color Öljyvaha 3062

Öljyvaha 3062 ammattikäyttöön

Kestävä kasviöljyihin ja -vahoihin pohjautuva puulattian ja huonekalujen käsittelyyn sopiva pintakäsittelyaine sisäkäyttöön, joka muodostaa joustavan ja huokoisen suojan puun pinnalle. Väritön käsittely korostaa puun luonnollista sävyä. Osmo Color Öljyvaha 3062 kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.

Tutustu
Osmo Color Hoitoöljy

Hoitoöljy ammattikäyttöön

Puulattiat joutuvat julkitiloissa jatkuvasti kovalle kulutukselle. Usein tilojen pitkäaikainen sulkeminen lattioiden huoltoa varten on hankalaa. Ammattilaiskäyttöön kehitetyllä Osmo Color Hoitoöljyllä huoltokäsittely onnistuu nopeasti. Säännöllinen huoltokäsittely auttaa ehkäisemään öljyvahattujen puupintojen kulumista ja pitämään ne kunnossa pitkään.

Tutustu
Osmo Color UV-suojaöljy

UV-suojaöljyt ammattikäyttöön

Puupintojen suojaamiseen erinomainen väritön tai värillinen Osmo Color UV-suojaöljy on riittoisa ja helposti levitettävä pintakäsittelyaine ulkokäyttöön. UV-suojaöljyt sopivat käytettäväksi pystysuorille puupinnoille kuten ikkunanpuitteisiin ja ulko-oviin. Oikein käsitelty pinta ei hilseile eikä lohkeile, joten pinnan huoltokäsittely on helppoa.

Tutustu
420 Väritön
424 Kuusi
425 Tammi
426 Lehtikuusi
427 Douglaskuusi
428 Seetri
429 Valkotammi