Yrityksestä

Sarbon Woodwise Oy toimii Osmo Color -tuotteiden maahantuojana ja markkinoijana Suomessa. Olemme osa vuonna 1878 perustettua saksalaista perheyhtiötä, joka toimii puunjalostuksen sekä rakennustarvikekaupan aloilla. Puulle tarkoitettuja pintakäsittelyaineita olemme valmistaneet vuodesta 1964 lähtien. Maalitehtaallamme Saksassa on oma laboratorio, jossa teemme jatkuvaa tuotekehitystä ja tutkimusta.


RAAKA-AINEET LUONNOSTA

Osmo Color panostaa kasviöljypohjaisiin tuotteisiin niiden hyvän säilyvyyden ja pinnan erinomaisen kestävyyden vuoksi. Käsittelyn työvaiheita nopeuttaa se, että öljypohjaisilla valmisteilla puupinta ei nosta tikkuja pystyyn, joten välihiontoja ei tarvita. Lisäksi kasviöljypohjaisten tuotteiden valmistusprosessi on yksinkertainen ja vie vain vähän energiaa.

Arvot

Arvot ohjaavat toimintaamme ja päätöksentekoa Sarbonilla. Ne ovat osa isompaa
kokonaisuutta, joista muodostuu yrityksemme perusta.

Arvojamme ovat:

Vaalitaan ympäristöä ja ihmisyyttä

Kaikella on arvo ja merkitys. Kannustamme kotimaisen puun käyttöön ja elinkaariajattelun lisäämiseen. Teemme työtä, jotta tuotetarjontamme tukisi näitä arvojamme.
Sanoudumme irti yhteistöistä, joissa käytetään uhanalaisia ja suojeltavia puulajeja, tai eriarvoistetaan ja hyväksikäytetään ihmisiä.

Tehdään yhdessä ja autetaan toisiamme

Vain kun me puhallamme yhteen hiileen, voimme tehdä jotain suurempaa. Tulevaisuuden kehittäminen yhdessä asiakkaidemme kanssa on meille tärkeää.

Ollaan läpinäkyviä ja avoimia

Pyrimme aina jakamaan avoimesti selkokielistä tietoa. Tarkoituksenamme ei ole hämmentää, eikä monimutkaistaa asioita, vaan auttaa ja rohkaista onnistumaan.

Pidetään tekemisessä mukana ilo ja positiivisuus

Hyvä fiilis tarttuu. Positiivinen mieli auttaa etsimään uusia tapoja ja mahdollisuuksia, vaikka kaikki ei menisikään kuin Strömsössä.

Hullutellaan ja rikotaan rajoja

Asiat ja ihmiset eivät kuulu laatikoihin, ja vastaukset eivät aina löydy manuaalista, siksi on tärkeää uskaltaa myös heittäytyä ja kokeilla rohkeasti.

 

Haluamme olla aina yhtä merkityksellisiä kuin sinun toiveesi ja tarpeesi ovat!

 

Valikoimastamme löydät tuotteita, joille on mm. myönnetty seuraavat sertifikaatit:

Sarbon_ympäristömerkit_vastuullisuus