Vastuullisuus

Luonnonmukaiset raaka-aineet, riittoisat tuotteet ja lopputulos, joka kestää aikaa.

Haluamme tukea kestävää pinnankäsittelyä suomalaisissa kodeissa. Suosimme luonnonmukaisia raaka-aineita ja korkeaa riittoisuutta, jotta voit hyvillä mielin uusia kotiasi ja päästä pitkälle vähemmällä. Meille on tärkeää, että onnistut ja luot aikaa kestäviä pintoja, ja sen takia teemme tuotekehitystä ensisijaisesti pintojen ehdoilla. Lue lisää Sarbon Woodwisen toimintaa ohjaavista vastuullisuusperiaatteista.

TUEMME HYVIÄ VALINTOJA

AUTAMME LUOMAAN LAATUA, JOKA KESTÄÄ

OLEMME REHELLISIÄ SIITÄ, MITÄ TEEMME

Haluamme auttaa tekemään hyviä valintoja kotona. Valitsemalla Osmo Colorin suosit luonnonmukaisia, nopeasti uusiutuvia raaka-aineita ja tuotetta, joka on kehitetty juuri sen käyttöpintaa ajatellen.

Valikoimamme koostuu ajattomista klassikoista, jotka on kehitetty suomalaisiin koteihin sopiviksi. Tuotteidemme avulla luot pintoja, jotka kestävät aikaa ja käyttöä – kunnes haluat taas vaihtaa uuteen.

Haluamme löytää parhaat ratkaisut jokaiseen kotiin. Niinpä kerromme meille tärkeistä asioista aidosti ja rehellisesti – jotta voit aina luottaa sanaamme ja osaamiseemme.

 

OsmoColor vastuulliuus tarkoittaa
Auringonkukista saatu öljy on yksi Osmon tuotteiden pääraaka-aineista.


Luonnonmukaisuutta pintojen ehdoilla

Kestävä koti on luontoa kunnioittava valinta. Sen takia teemme tuotekehitystä pintojen ehdoilla: haluamme auttaa vaalimaan vanhaa ja luomaan kotiisi laatua, joka kestää aikaa ja käyttöä.

Valitsemme apuusi mahdollisimman luonnonmukaiset raaka-aineet aina, kun ne tukevat kestävää lopputulosta. Suosimme kasviöljyjä, kuten auringonkukkaöljyä.

Autamme tuomaan kotiisi vähemmän käsittelykertoja, vähemmän hävikkiä ja enemmän luonnonmukaisia raaka-aineita.

Valikoimastamme löydät tuotteita, joille on mm. myönnetty seuraavat sertifikaatit:

Sarbon_ympäristömerkit_vastuullisuus